HomeStamboomDigitale stamboom

Reacties

Digitale stamboom — 1 reactie

  1. Hi Annemieke, wat een leuke website heb jij gecreeerd, vind het echt fantastisch. Je hebt heel wat onderzoek gedaan zo te zien, iets wat ikzelf ook graag doe. Het is wonderbaarlijk wat men kan uitvinden met een DNA onderzoek, zoals in my case bv. ik wist dat ik half Joods was, want mijn vader was Joods geboren, ook al werd hij Katholiek toen hij trouwde met zijn eerste vrouw en na haar overlijden trouwde hij met mijn moeder, ook Katholiek en niet Joods, dus ben ik volgens de Joodse wet ook niet Joods, ook al heb ik 44.8% Ashkenazi DNA in mijn system, dan nog eens 30.2% Scandinesian, 17.8 Irish, Scottish and Welsh DNA, but surprisingly ook nog een 6% Noord Africaans en 1.2 Nigeriaans. By the way ik ben al enkele jaren lid, via Facebook, van een groep genaamd “Dutch Culture and Tradition” met meer dan 18,000 leden, sinds 2018 heb ik daar veel artikelen voor geschreven, speciaal over de Nederlandse geschiedenis. Om deze te kunnen lezen ga naar “Topics in this group” en click on “See All”. Meer dan 100 articles, maar zo te zien, niet allemaal daar, maar dat geeft niet.
    Momenteel ben ik er mee gestopt, speciaal om mijzelf meer toe te leggen op mijn stamboom, met meer dan 13,500 familieleden, zodoende jou reactie etc.
    Ik zal proberen om Laura te kontakteren via WhatsApp. Hopelijk lukt dat, heb al gevonden via mijn stamboom in hoe verre zij familie is, en that’s pretty close.Ik heb in mijn stamboom een andere datum voor Judic, die komt dichter op haar man 1838-1914, een van haar zonen was Zacharias Walvis 1869-1925 hij was getrouwd met Fijtje Posener 1870-1943. Nu ligt het eraan hoe heette de grootvader van Laura, die gegevens heb ik niet, maar wel makkelijk te achterhalen. Laat het even weten Annemieke.

    Kind regards Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>