HomeNazatenAlida Catharina Kortman

Reacties

Alida Catharina Kortman — 3 reacties

  1. Weer een mooi, gedetailleerd en aandoenlijk verhaal Annemieke. Altijd verrassend te merken hoeveel er over onze voorouders en verwanten te vinden is. En net als ik ga je verder in het voorstellen van hoe hun levens waren en wat er nou precies is voorgevallen. Blijft natuurlijk zo dat voor iedere vraag die we beantwoorden er nog twee bijkomen die we (nig) niet kunnen invullen. Leuk dat je ziet dat moeders niet op die bruiloft was. Dat is ook een vraag die ik me regelmatig stel en betreur dat we doorgaans niet kunnen beantwoorden: we zien waar en wanneer en hoe er getrouwd is maar niet wie er op de gastenlijst was 🙂 als die er al was. Veel plezier met het verdere uitpluizen en dank voor het delen.

  2. Alida, overleden in 1945. Toch kan ik mij ’tante Aal’ herinneren zij was één van de bestemmingen van mijn ouders als zij vanuit Amsterdam oost naar Weesp gingen, ik zat dan in een stoeltje voorop bij mijn vader op de fiets. Ik heb nog een eierdopje van haar gekregen, die is helaas in stukken verloren gegaan, wat mij erg speet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>