HomeChristiaanChristiaan van Gorssel

Reacties

Christiaan van Gorssel — 3 reacties

  1. Ha, mooi stuk in GEN. En laat ik er nu juist in 2022 een artikel over Christiaan van Gorssel van mij, geschreven voor Erfgoed Gelderland, zijn opgenomen in de digitale publicatie Sporen van slavernij in Gelderland. Daarin vraag ik mij nog af of nakomelingen van Christiaan van Gorssel weet hebben van hem, van hun voorvader. Gelukkig kan ik in de herziene versie verwijzen naar het artikel in GEN.

    Hartelijks, Ineke Mok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>