HomeDNAWat een DNA test los kan maken

Reacties

Wat een DNA test los kan maken — 12 reacties

 1. Ik heb net de uitslag van de DNA test van mijn vader binnen. Ik heb er wel aan gedacht dat verderop in de stamboom dit soort dingen kunnen voorkomen, maar aan zoiets als jullie verhaal had ik nog niet gedacht. Ik wil nu graag de rest van de familie laten testen, maar ik zal er inderdaad maar even een waarschuwing bij geven. Zal toch wat zijn als ik mijn vaders dochter niet blijk te zijn…

 2. Volgens mij wordt het op 23andme wel aangegeven dat er verrassingen tevoorschijn kunnen komen! Toen ik mijn vader om een dna test vroeg zei hij trouwens ook meteen of ik me afvroeg or hij wel mijn vader was. Nou was dat totaal niet waar ik mee bezig was, maar hij dacht er wel aan!

 3. wat een wending Annemieke, hoe geweldig dat je dit ook met jouw speurtocht bereikt hebt. Een nieuwe blijde tante! Succes verder, groetjes Gerda

 4. Lieve Niece Annemieke,
  What a great story you put us together..
  Thank you ,great to know you where also surprised with our journey.

  You do such a beautiful website together.
  And lets hope to find more families.
  Love Aunt Tonny

 5. Prachtig verhaal Annemieke, een mooie televisie uitzending en aldoor een geweldige blog. Genieten! Door de tranen kan ik nauwelijks zien wat ik schrijf. Ben ook heel trots dat ik mij – ook via DNA van mijn man – aangetrouwde familie van jou mag noemen, al zijn we nog volop bezig om de exacte link te vinden. ? Ik hoop dat velen door jouw verhalen geïnspireerd worden om ook hun DNA te laten testen en dat er meer Nederlandse familieverhalen komen. Zelf heb ik via mijn eigen DNA al 7 halfbroers en zussen in drie landen kunnen bevestigen. And still counting! Zo’n verrijking. Zet em op Annemieke!Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>