HomeDNADNA Zoektocht naar Afrikaanse familie (5)

Reacties

DNA Zoektocht naar Afrikaanse familie (5) — 9 reacties

  1. Heel benieuwd naar de reactie! Bedenk mij trouwens net dat ik rechtstreekse voorvaders van der Vegt (van der Vecht) heb. De oudste Arien Arisse van der Vecht uit Westbroek, UT

    • Wat leuk!
      Omdat Christiaan de achternaam Van der Vegt kreeg in 1777 en rond 1815 de eerste kleinkinderen werden geboren waarvan een aantal de naam Van der Vegt droegen, is er niet veel kans dat er een connectie is……

  2. Spannend. Ik had ook DNA test gedaan. Ook voorvaderen in Afrika vanuit Zeeland daar naar toe. Geen leuke verhaal, maar het zij zo. Ik probeerde ik contact te komen met de matches, maar geen antwoorden. Ik hoop het wel voor jou, zal duimen.

  3. natuurlijk duim ik mee, ben reuze benieuwd naar de uitkomst. Zoals je weet heb ik ook al mooie ontdekking gedaan met de DNA test, hoop dat onze connectie ook nog boven tafel komt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>