HomeFamilieHuwelijk zonder toestemming

Reacties

Huwelijk zonder toestemming — 6 reacties

  1. Ook van de familie van de bruid waren er bezwaren. Mijn moeder was de oudste dochter en haar moeder was overleden. Er werd min of meer verwacht dat zij bij haar vader thuis zou blijven om voor hem en haar 7 broers en zusters te zorgen. Mijn opa heeft zich echter niet verzet tegen het huwelijk. Wel had ik het gevoel dat mijn zuster en ik minder goed ‘in de markt lagen’ dan onze neven en nichten bij opa.

  2. Hoi wat een verhaal joh! Is het nog goedgekomen tussen Anthony sr en jr.? Leuk om meer te weten over het leven van Christiaan van der vegt en Anthony sr, want als ik het goed heb begrepen was dat ook mijn voorvader. Groetenvan mirte ( dochter Ruud)

  3. Dag Mirte, nee het is nooit meer echt goedgekomen tussen beide.
    Anthony sr was de vader van Maartje en Hendrika die beiden met een Ooievaar trouwden. Ik denk dus jouw over-overgrootvader.

    • Ja dat klopt. Daar heb ik foto’s van gezien die liggen bij mijn tante. Zij trokken veel met elkaar op. volgens mij waren het allebij glasblazers. Volgens mij heette mijn opa ook Gerrit. Ik noemde hem opa van Nicky ( de hond)

  4. Pingback:Zijn achterkleinzoon = Mijn overgrootvader | Hoe heette Christiaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>