HomeInformatie verkrijgenImpressie Summerschool I

Reacties

Impressie Summerschool I — 8 reacties

  1. Annemieke, klasse. Je mooiste zinnen waren : “Ik leer hier veel en merk steeds meer dat Christiaan zijn verhaal een onderdeel is van een groter geheel, ook leer ik dat ik eigenlijk best wel veel al weet ten opzichte wat er bekent is over anderen, uit Afrika naar Europa gebrachte kinderen.”
    Dit is waarschijnlijk het mooie van zo’n summerschool; je ziet hoe de losse elementen in een grotere ontwikkeling in de geschiedenis passen. Een eeuw eerder was het anders, en een eeuw later was het weer heel anders. En ja: je weet al heel veel, en dat wisten wij al. 😉

    • Jouw naam heb ik hier ook al genoemd, Wim. Het DNA onderzoek trekt veel aandacht, iets waar eerder niet aan gedacht is om zo te gebruiken voor informatie vergaring.

  2. het was een geweldige presentatie – erg interessant en boeiend! Zo ineens werd het onderwerp van deze cursus van een persoonlijke kant belicht. En spannend ook om eens een andere, interaktieve manier te leren kennen waarop je research kunt doen en publiek kunt maken!

  3. In associatie op de vakwerkhuizen…… Je onderzoek is het openen van vele vakjes! Het plaatje wordt steeds mooier, top!

  4. Mieke vind het zo fijn voor je…. je analytische geest en bent wie je bent brengt je ver en opent weer nieuwe mogelijkheden. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.