HomeLezenJan Kompagnie Prijs

Reacties

Jan Kompagnie Prijs — 4 reacties

  1. Het is al een hele eer dat dit blog genomineerd is. Helaas niet gewonnen.
    ik zou niet weten hoe je het moet verbeteren, of je moet van de blogvorm aftstappen… of er naast nog iets maken, al zou IK niet weten wat

  2. Niet in de prijzen gevallen…. Jammer. Bij deze wil ik je laten weten dat ik je blog heel bijzonder vind. Vanaf het eerste moment werd ik meegenomen door op je reis vol ontdekkingen over Christiaan. Je hebt voor mij een stukje geschiedenis tot leven gebracht en me naar het verleden laten kijken met andere ogen. Je reis is nog niet ten einde en ik reis graag nog een poosje met je mee in de hoop dat je ooit achter al je vragen een vinkje kan zetten.
    Succes met je verdere onderzoek naar Christiaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>