HomeGeen categorieNazaten maken Christiaan zichtbaar (I)

Reacties

Nazaten maken Christiaan zichtbaar (I) — 8 reacties

  1. We zijn alle nieuwe informatie nog aan het verwerken. Het geeft een heel nieuwe kijk op het verleden. 25 jaar terug nooit gedacht dat mijn stamboomonderzoek zo’n wending zou nemen

  2. Onvoorstelbaar, een paar maanden terug had ik een praatje met mijn zoon Marcel over mijn stamboomonderzoek. Daar vertelde ik over de trouwproblemen van mijn grootouders. Afgelopen week werd hij benaderd door Annemieke met dezelfde gegevens. Met als gevolg al die info over onze stamvader en de rest van de familie. Wordt wel even een poosje verwerken. Maar wel prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>