HomeHet verhaalNederlandse Prijs voor de Genealogie

Reacties

Nederlandse Prijs voor de Genealogie — 16 reacties

 1. Deze prijs kon niet uitblijven natuurlijk. Schoolvoorbeeld hoe je onderzoek kunt doen gedreven door nieuwsgierigheid en de wens geschiedenis te willen begrijpen (als dat kan…) Voor velen een inspiratie! Proficiat.

 2. Ongelofelijk van harte gefeliciteerd, wat een fantastisch compliment voor al je werk, ik weet zeker dat heel veel mensen door jou geinspireerd zijn vooral in het niet opgeven en vragen blijven stellen.
  Zelf heb ik genoten van de blogs over Christiaan, mee gehuild, gelachen, verwonderd en nog veel meer heel hartelijk dank hiervoor.
  Hartelijke groetjes
  Alie Vermeer

 3. Gefeliciteerd! En deze prijs is natuurlijk ook een aansporing om door te gaan met je eigen onderzoek én het ondersteunen van anderen bij hun onderzoek!

 4. Wow! Erkenning voor het vele werk. Erkenning was er al, maar uit officiële hoek maar weer eens bevestigd. Goed zo Annemieke!

 5. Hey Mieke,

  Wat een super bericht en wat een welverdiende pluim op jouw vasthoudendheid en zoekwijze, geniet ervan!

 6. Wat een mooi en vrolijk nieuws Annemiek! Een terechte bekroning van je niet aflatende toewijding en enthousiasme. Geniet er lekker van, het is zeer verdiend!

 7. Van harte gefeliciteerd Annemiek met deze prijs. Je hebt het zker verdiend! En nog veel succes met je verdere zoektocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>