HomeFamilieVader Onbekend?

Reacties

Vader Onbekend? — 5 reacties

 1. Misschien zou je de doopregisters van de kinderen eens kunnen nakijken om te zien wie de dooppeters en -meters zijn. Als daar ook familieleden van Hendrik Bekkers tussen zitten, is dat ook weer een extra aanwijzing!

 2. Mijn naam is Ellen Post. Een nazaat van Rebekka (Elisabeth) Post. Ik vond betrouwbaare informatie op internet. http/www.henkpost.nl/Parenteel%20van%20Pieter%20Harmensz%20Post.html. Ik vraag me af of het geen oudoom van mij is, die deze informatie heeft verzameld. Ik heb een vage herinnering hierover.Ik woon al 52 jaar in Québec, Canada. Rebekka had een relatie met Hendrik Bekker senior en haar aangetrouwde schoondochter Kaatje van de Vegt met ene Hendrik Bekkers junior. Info: Annemieke van de Vegt, parenteel Christiaan van der Vegt. De link naar de site van Annemieke: https://www.hoeheettechristiaan.nl. REBEKKA kreeg4 kinderen met Hendrik Bekkers. 1,Hendrik, Neeltje,Anthonie, Jan Willem (mijn voorvader) Ze trouwde in 1822 met Hendrik Korthof, kinderen Hermijntje, Bart,Grietje. scheiding. Ze ging daarna weer verder met Hendrik bekkers
  Kaatje kreeg een dochter Rebecca van der Vegt genoemd. (Naar alle waarschijnlijkheid is de vader Hendrik Bekkers junior geb 1820 (zoon van Hendrik Bekkers en REBEKKA POST (Grappig dat de naam Rebekka zo veel voor komt!) Volgens Annemieke van de Vegt kreeg Hendrik Bekkers junior 6 kinderen met Kaatje van de Vegt. Alle kinderen kregen de naam van deVegt. !Rebecca (vernoemd naar oma! ), Cornelis, Hendrik, Alida,Cornelus, Anthonie. Heeft u meer informatie? Als in het goed begrepen stam ik af van de kinderen die REBEKKA kreeg met Hendrik Bekkers senior en wel Jan Willem Post, Amsterdam 1821-1883). Jan Willem trouwde met Willemina Johanna van Leien) , hun zoon Cornelus Jacobus Post, 1862-1943 is mijn overgroot vader!!! Bent u familie van mij????

  • Wat leuk!! Ik ben Annemieke van der Vegt, welkom op mijn site.

   Ja! wij zijn familie. Uw betovergrootvader Jan Willem en mijn betovergrootvader Hendrik waren broers.
   Ik heb dit blog geschreven over het onderzoek of Hendrik Bekkers Post echt mijn betovergrootvader is. Voor mij is er geen twijfel mogelijk.

   Prettige kennis te maken!
   Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>