HomeInformatie verkrijgenVan Den Haag naar ’t Loo

Reacties

Van Den Haag naar ’t Loo — 10 reacties

  1. Wat een prachtige prent! Ik zie de page echter niet!
    Als je weer buiten komt, na het doorzoeken van deze boeken en voor je al die stoeten met koetsen en paarden zag, knipper je dan even met je ogen … oh ja, we leven in 2016? 🙂

  2. Mooi om die lijsten zo te kunnen inzien! Wat een onderneming moeten zulke tochten geweest zijn. Wie er allemaal wel niet meeging! Professoren, een bibliothecaris, apotheker, chirurgijn, zilverbewaarder… Grappig om al die functies te zien. Wat te denken van een tafeldekkersjongen en een ‘extra knecht’.

    Wat de oude kaart betreft, op http://www.topotijdreis.nl/ kun je weliswaar maar tot 1815 terug, maar misschien heb je er toch iets aan.

    Leuk zoekplaatje, ik denk dat ik de Afrikaanse page wel gevonden heb. Ik zal het maar niet verklappen voor de rest, maar hij heeft een leuk hoedje met een veer op!

  3. Iets soortgelijks heb ik meegemaakt toen ik de reis van het hof van Willem V van Het Loo naar Nijmegen (Furstendoms Burcht, beter bekend als Het Valkhof) in 1786 bestudeerde. ONGELOFELIJK ZOVEEL DOCUMENTATIE ER OP HET KONINKLIJK HUISARCHIEF BEWAARD IS GEBLEVEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>