HomeChristiaan“Wel lang geleden…”

Reacties

“Wel lang geleden…” — 3 reacties

  1. Prachtig! Ik volg jou ook even. Ik zit ook in een tak van Zeeuwen die vertrokken waren naar Afrika en uiteindelijk zijn sommige in de Antillen terecht gekomen. Toen ik zag dat de baas van Tula (de slaaf in Curacao) in mijn stamboom kwam vond ik het heel erg. Is dichterbij dan velen denken. Heel mooi al jou verhalen. Ik geniet ervan.

  2. Als je bedenkt hoe lang de mensheid bestaat, dan is die twee honderd jaar niets. Vooral als ik me bedenk dat mijn opa nu al 102 zou zijn geworden. Ik herken dat gemijmer over voorouders zo goed. Wat zou ik toch graag een dag terug in de tijd willen gaan om te zien hoe ze eruit zagen en hoe ze leefden. Of in elk geval een foto of iets tastbaars te hebben. Ik zou er heel wat voor over hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>