HomeHet verhaalZijn verhaal in de krant

Reacties

Zijn verhaal in de krant — 1 reactie

 1. Hello.
  Zeer interesant om te lezen wat je allemaal gevonden hebt over je voor ouders. Ik ben een kleinzoon van Geradus Kruyswijk van Noordwijk binnen.
  Ik heb een stamboom waar de naam Vegt in voor komt. Een van mijn voor ouders H.J. Kruyswijk heeft te samen met Joh. Vegt een zeer oud (1300) klooster gekocht in Noordwijk Binnen in het jaar 1859. Later is het weer verkocht aan Nicolaas Vegt in 1881. Nicolaas Vegt is getrouwd met Gerdina Kruyswijk op 23-2-1871. Een zoon van Nicolaas was Cornelis Vegt uit Barendrecht. Hij was architect en taxateur. Hij kwam vaak in Noordwijk en heeft veel gegevens verstrekt over de familie.
  De schrijver van de Kruyswijk stamboom Johannis Kragt heeft eens een toevalige ontmoeting gehad op 5-20-85 met Gerardus Vegt (27-5-53)in de trein tussen Leiden en Utrecht. Ik denk dat er heel wat afgepraat is tussen die twee.

  Gerardus Kruyswijk
  596 Bertrand Dr
  Lynde,WA. USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>