HomeArchiefstukkenUitlandig

Reacties

Uitlandig — 4 reacties

 1. Ja, ik heb ook weleens op die knop gedrukt. Maanden geleden. Niets meer gehoord. Twee keer zelfs: één keer voor een jaargang, één keer voor een concreet geval waar stukken van iemand die in 1926 is geboren vanwege AVG weer offline waren en op verzoek online gezet kunnen worden. Houd me dus op de hoogte over je vorderingen ten aanzien van digitaliseren op verzoek!

 2. Hoi Annemieke,

  Het Noord-Hollands archief is elke 3e zaterdag van de maand geopend, dus ook komende zaterdag (als nieuwsgierige fan van je verhalen hoop ik natuurlijk dat je er meteen heen gaat).

  Maar misschien ga je wel eerst naar het Purmerends Museum? Daar is een tentoonstelling over het Noord-Hollands Kanaal, iets waar Teunis ook bij betrokken was toch? De tentoonstelling reist ook nog naar Alkmaar en Den Helder.
  https://noord-hollandsarchief.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/683-wat-weet-jij-over-het-noord-hollandsch-kanaal

  Veel succes en ik hoor graag van je vorderingen. Spannend!

  • Goedenavond Nine!
   Vandaag kreeg ik van het Noord-Hollands archief een grote pdf met daarin het andere archiefboek gescand. Sindsdien is de hele avond mijn adrenaline op een hoog niveau…. Op mijn prive facebook heb ik openbaar een stukje gedeeld voor mijn volgers. Niet alleen weet ik waar Teunis was maar ook met wie en wat hij deed en nog meer!
   Dit weekend komt er een blog.

   En de tentoonstelling staat al hoog op mijn lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>